lördag 8 februari 2014

Vi är bästa vänner å vi bor i Miniland! Vilka kan vi vara?

Jo, LOLLO och BERNIE!

Tror att alla som varit på ett Sunwing hotell kan sången?! Helt otroligt vilket koncept! Barnen har det kanonbra i två veckor och föräldrarna kan slappna av och hela familjen blir glad. 
Vi var på detta hotellet förra året och då var det lite nyhetens behag. Nog för att det var kanonbra detta året också men jag stördes faktiskt lite av att det var barn överallt heeeela tiden. Gnälliga bäbisar i överflöd denna gången.
Kändes att man var sååååå förbi den åldern. Men överlag helt fantastiskt bra. Denna gången hade vi ett rum med poolaccess. Det innebar att barnen kunde slänga sig i poolen när de ville och den som ville vara inne på rummet kunde vara det utan problem. Eller Jonas kunde sitta på terassen och jobba samtidigt som vi andra badade och ändå liksom vara med....Helt kanon!

Personalen kände igen pojkarna sedan förra året och det var kul! 
5 dagar i veckan är det barnaktiviteter på hotellet och Gustav var med på alla....Hugo vill ju gärna vara med oss hela tiden men han kom iväg på en i alla fall. Han tyckte det var helt ok men en räckte tyckte han. Som förälder kan det vara skönt att vara barnfri i alla fall 1 1/2 timme....

Annars gjorde vi inga längre utflykter eller direkt några utsvävande aktiviteter. Vi var nöjda med poolen och havet. 

Här kommer blandade bilder från resan, 














































Ha en trevlig vecka! motionsblogg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar