onsdag 18 april 2012

Halleluja!!!

Jag har en underbar man! Det har han varit alla våra 10 år men när han fixar saker åt mig så snabbt och lätt då blir han bara mer underbar! Idag fixade han så att jag numera kan blogga på vår dator!!!
Tjohoo och Jippie!!
Tror att han lever lite efter denna mening...

Happy Wife ,Happy Life...

Men iallafall så fixade han det och han kan jobba ifred och jag kan blogga...
Win win.. :))

 Sommaren har verkligen kommit och det har inte tagit många veckor. När vi kom i mars hade vi vår en dag och sen blev det sommar. Kan inte säga annat än att vi njuter! 
 Min store kille som började skolan i fredags. Det var tufft för Jonas att lämna honom. Han grät och skrek, men hade lugnat sig sedan. På eftermiddagen när vi hämtade honom var han jätteglad och det hade gått bra på dagen. Han tycker såklart att det är jobbigt att inte förstå språket och inte förstå vad som kommer härnäst. Det tar ju ett tag innan han lär känna fröken, assistenten och klasskompisarna. Idag är det onsdag och det har gått lite upp och ner men han har en svensk kompis i klassen som gör det lite lättare för honom. Dessutom har han spanat in en tjej i en annan klass som heter Tuvali. ;).
 Lillkillen har också blivit stor! I måndags fyllde han tre år. Eftersom Jonas jobbar sent numera (hemma vid 19-tiden) så firade vi honom i söndags med sång, presenter och tårta. Han fick en affär som var väääldigt uppskattad! Det är lite svårt som mamma att tycka det är lika roligt att leka kassörska efter två timmar..;)). Men, men vad gör man inte?! Vi är ju numera hemma ensamma (ja, ja förutom ayi då) så vi brukar träffa lite andra barn och mammor i veckorna. Mycket trevligt!
Hugo får så trevliga mail från sin gamla förskoleavdelning Blåklockan i Mosås. Nu i det senaste mailet hade de skrivit att han var en sån bra kompis och att dem saknade honom. Han blev jätteglad! Eftersom skolan tar hårt på krafterna har vi inte orkat svara direkt utan väntat ett par dagar. I dag fick vi iväg ett mail. Barnen hade bl a frågor om hur det ser ut i klassrummet och om det finns clowner i Kina....Kul! Clowner har vi inte hittat men vi tog ett kort på klassrummet.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar