söndag 17 februari 2013

Hej hopp Elefantsnopp;))!

Tyvärr har vi nu ett för långsamt internet så några bilder går inte att lägga över...((...
Ska prova imorgon igen. Annars får ni se bilder på tisdag när vi är tillbaka i Kinaland igen....

Ja, så är det! Imorgon natt flyger vi hem igen. Med blandade känslor. Det är otroligt skönt och härligt här men hemma är ändå hemma...
Tror inte att vi kunde ha haft det bättre än här faktiskt! Våra barn har kunnat gå relativt fritt inom området och vi har ändå haft koll!

Har de tröttnat på sol och bad har de antingen gått in på Miniland och lekt eller upp på rummet och spelat på ipaden eller kollat på film.
Tror vi alla har haft en toppensemester.
Nackdelen...om man nu kan säga att det finns nån nackdel så är det att vi längtar ännu mer hem till Sverige....
Vi har ju i princip varit i Sverige denna veckan. Vi har hört svenska runt omkring oss, ätit svensk mat och köpt svenskt godis i kiosken.
Men om 4 månader är vi i Sverige igen...4 månader....

En dag var vi i Patong också. Åkte tuktuk. Barnen tyckte det var hur häftigt som helst. Hade hört att man får SE mycket i Patong men jag tror vi var där lite för tidigt för att få SE nåt uppseendeväckande...

Varje dag har vi också haft en tanke om att åka och rida på elefanter men poolen har lockat mera...tills IDAG!
Vi åkte ca 10 minuter från hotellet till ett litet kufiskt ställe. Om vi inte snackar om djurhållningen så var det roligt att komma så nära elefanterna.
Jag och Gustav satt på en och Jonas och Hugo satt på en annan. Plötsligt hoppade föraren av deras elefant och de fick rida själva på sin. Föraren tog istället mängder med kort med Jonas mobil.
Det blev många bra bilder som ni får se när det funkar.
Det var en rolig upplevelse för oss alla, även för Gustav som verkligen INTE skulle sitta på en elefant! Han tyckte dessutom att det var som roligast när vi höll på att glida av i nerförsbacken...Inte roligt när mamman (=jag) får hålla i krampaktigt i en skrattande unge. Sen tyckte båda barnen att det var roligt när min och Gustavs elefant kissade och föraren tog kort på elefantsnoppen...;)

I eftermiddag träffade vi lite Nanjingfolk. Trevligt att först softa vid poolen och sen sitta vid stranden och äta mat.

Ja, kära folk! Bilder kommer som sagt...

kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar